företagsprofil

ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY LIMITED erbjuder Manufacturing Supply Chain management och service. Vi är engagerade i One Stop BOM Supply från 2000 i Shenzhen, inklusive elektroniska komponenter som integrerad krets, kontakt, relä, kondensator, resistor, modul, sensor, kristalloscillator, diod, minnen, induktor etc. Huvudkontoret ligger i Shenzhen och har filialer i Hongkong, Guangzhou.

Erfarna och högkvalitativa säljteam, inköpsteam och QC-team får hela tiden erkännande från våra kunder. Under åren som gått har vår affärsdomän utökats från inhemska till mer än 30 länder runt om i världen nu. Vi fokuserar på integration av lokala och globala spotresurser och bygger upp oberoende och stabila distributionskanaler. På beställningssidan etablerades ett professionellt och ansvarsfullt QC-team, inklusive visuell inspektion, märkningstestning, elektrisk testning och röntgentestning. Detta ger oss förtroende att tillhandahålla produkter av hög kvalitet

Rik produktkedja gör det möjligt för oss att betjäna kunder inom olika områden, inklusive: militär, fordonsindustri, medicin, konsumentelektronik, industriell kontroll, Internet of Things, ny energi och kommunikation etc. Vi kan tillhandahålla snabb logistikleverans, förslag på alternativa delar, kostnadskontroll och lageråtervinning.

Som ett gammalt ordspråk i Kina: 精诚所至,金石为开 (Uppriktighet är nyckeln till framgång) ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY syftar till att vara en genuin partner för att hjälpa våra kunder.

Vårt lag

vd

MR. HAI CHENG GUO

2003 första gången Guo rörde IC elektroniska komponenter. Under de första 7 åren lärde han sig alla typer av elektroniska komponenter, fram till 2010 byggdes ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY i Shenzhen, för att betjäna lokala fabriker, med huvudämne i lokalt företagande. Med utvecklingen av globaliseringen och internet märkte han att det fanns en enorm potential på den globala marknaden, därför utökade ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY till den globala marknaden 2013.

Utlandsförsäljningschef

Mr. Jess

Jess arbetade med försäljning från 2014. 2014-2017 arbetade han på en bank som säljare, men han var inte nöjd med ett tråkigt jobb på banken. Efter 2017 började han på ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY som utlandssäljare. Under de gångna åren har en positiv och entusiastisk arbetsinställning gjort honom bekräftad av kunder och kollegor. Från 2021 blev han chef i Foreign sales team.

Inköpschef

Mr. Danny

Danny var senior inköpare, även om han är ung, hade han mer än 10 års erfarenhet av den globala marknaden för elektroniska komponenter. Genom åren har Danny förbundit sig att utveckla och etablera oberoende leveranskanaler, relationer med lokala, globala distributörer och fabriker. För att säkerställa att vi kan erbjuda bättre erbjudanden och en rik produktlinje.

QC Manager

Miss. Zhang

Miss Zhang arbetade i testlabbet innan ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY. Hon hade djup förståelse för visuell inspektion, märkningstestning, röntgentestning, elektrisk testning och röntgentestning. Professionalism och ansvar gjorde att hon blev vår testchef 2019. Nu leder hon ett team för att säkerställa kvaliteten på våra produkter, under en komplex och föränderlig marknad.

Ekonomichef

Miss Aeilmmee

Miss Aeilmmee arbetade på en bank i 5 år. Och nu ägnar hon sig åt vår olika ekonomistyrning och redovisning.

Copyright © 2024 ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY LIMITED All Rights Reserved.

Sekretesspolicy | Villkor | Kvalitetsgaranti

Top