Överskottsmaterialhantering

ZHONG HAI SHENG Technologies erbjuder flera lösningar för ditt överflödiga elektroniklager. Oavsett om du har föråldrade delar eller ett överskott av elektroniska komponenter, har vi över 20 års expertis som hjälper dig att hitta rätt strategi.

Vårt företag arbetar med en mängd olika komponenter som inkluderar nya och föråldrade halvledare, kontakter, terminaler, militära komponenter, passiva, diskreta, dioder, aktiva, switchar, reläer, processorer, hårddiskar, skärmar och mer.

För att tillgodose dina behov på bästa sätt har vi tre program att välja mellan. Varje lösning kan skräddarsys för att gynna dig:

Överskottsköp av elektronisk inventering

Lösningen för lottköp fungerar bra för företag som vill frigöra utrymme och få tillbaka pengarna. ZHONG HAI SHENG kommer att granska din lista över överskott och meddela dig inom 48 timmar med ett bud.

Rad för rad försäljning

Vårt linje för rad-program är ett utmärkt alternativ för företag som vill ha sitt lager till hands. Vi använder vår världsomspännande databas för att sända ditt lager så att du kan få högsta avkastning. När vi hittar köpare kan du skicka till oss så tar vi hand om resten. Det är enkelt!

Sändningsinventering

Att hålla ditt material till hands med ZHONG HAI SHENG Technologies säkerställer att ditt material skickas in, räknas och sedan limmas här i vårt klimatkontrollerade lager. Fördelen med detta alternativ är återvunnen lageryta och potentiellt högre ekonomisk avkastning jämfört med likvidation. Om ditt företag behöver några delar tillbaka, låt oss bara veta så skickar vi tillbaka dem utan kostnad!

Hantera ditt överflödiga lager

Oavsett vilket alternativ du väljer, kommer att låta ZHONG HAI SHENG Technologies experter hantera ditt överskottslager minska utrymmet i ditt lager, ekonomisk avkastning till ditt företag och låt oss inte glömma att vara miljövänliga. Genom att inte skrota ditt överflödiga elektroniska lager och bidra till e-avfallet återvinner du!

Ladda upp din inventarielista

Copyright © 2024 ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY LIMITED All Rights Reserved.

Sekretesspolicy | Villkor | Kvalitetsgaranti

Top