Supply Chain Management

Under de senaste 20 åren har vi skapat en världsomspännande leverantörskedja för att tillhandahålla ett komplett utbud av tjänster såsom distribution, bristsupport och lagerhantering. Vi kan hantera mer än miljontals elektroniska komponenters lagerinformation.

Världsomspännande försörjningskedja

Som den mest konkurrenskraftiga delen fokuserar vi under 20 år på att bygga upp ett moget försörjningskedjesystem. Strikt urval, kvalitetskontroll och kontinuerligt samarbete är tre viktiga punkter för att göra vår försörjningskedja hälsosam och hållbar utveckling. Och varje punkt har vi ett komplett bearbetningsflöde. De flesta av våra kanaler är lokala och globala fabriker, officiella agenter och varje marknad över hela världen.

Komplett utbud av elektroniska komponenter

I början var vi bara huvudämne på Integrated Circuit Chip. Under företagets utveckling, för att tillfredsställa kundernas behov och bättre service. Vi har utökat vårt produktsortiment till CPLD eller FPGA, MCU, DSP och Memory eller Flash, och täcker många vanliga produktområden som: Konsumentprodukter, Bilelektronik, Medicinsk utrustning, Kommunikation, Flyg- eller Militärindustri etc.

Olika märken

Som professionell oberoende distributör har vi en fördjupad förståelse för varje märkes produktsortiment och för att tillhandahålla korrekt originalinformation från fabriken. Olika märken vi kan erbjuda: Texas Instruments, STMicroelectronics, XILINX, Microchip, ALTERAE, ADI, Maxim, Onsemi, RENESAS, JAE, JST, MOLEX, AVAGO, YOGA, LATTICE, MICRON och så vidare.

Föråldrad, EOL reservdelsförsörjning

På grund av den globala försörjningskedjan är vi alltid dedikerade till att hjälpa kunderna att snabbt och exakt hitta föråldrade, uttjänta delar som är svåra att hitta. Dessa delar är de flesta i gamla DC, kvalitetskontroll är avgörande. Vi sätter även upp inspektionsbearbetning: digitalt mikroskop för visuell testning, originalförpackning och etikettinspektion, funktionstest, röntgentest mm.

Copyright © 2024 ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY LIMITED All Rights Reserved.

Sekretesspolicy | Villkor | Kvalitetsgaranti

Top